juventus pelipaita Vuoden vaihteessa tavoitteet alkoivat

juventus pelipaita Vuoden vaihteessa tavoitteet alkoivat kuitenkin kuivua. Hän oli lyönyt vain kahdesti edellisessä 14 ottelussaan ennen kuin loukkaantuminen väliin, ja Arsenalin pomo Arsene Wenger väitti, että polviongelma olisi voinut olla syynä hänen huonoon muotoonsa.

”Luulen, että hänen on täytynyt äskettäin tuntea jotain polvessaan”, ranskalainen manageri kertoi beIN Sportsille. ”Ehkä tämä on selitys sille, miksi hän ei tehnyt niin monta maalia kuin hän oli tottunut.”

Wenger myönsi kuitenkin, että Lacazetten itseluottamus ”ei ehkä ole korkeimmillaan, koska hän on nähnyt kilpailijan saapuvan hänelle”.

Varmasti kokeneemman pelaajan saapuminen vielä isommalla maksulla olisi tehnyt enemmän haittaa kuin hyötyä ranskalaisen jo ennestään hauraalle itseluottamukselle.

Lacazette saapui Emiratesille lempinimellä ”Penazette”, koska monet hänen maaleistaan tulivat viime kaudella. Hän on osoittanut olevansa enemmän kuin vain 12 jaardin potkujen asiantuntija, jolla on teknisesti erinomaiset juoksut, taitava sijoitus ja huippuhyökkääjän arvoinen viimeistely, mutta kuukausien edetessä lupauksen varhaiset merkit ovat korvanneet huolestuttavia todisteita taantumisesta.

Riippumatta siitä, liittyykö lama psykologiseen tai jalkapallopaidat lapsille kuntoon, ei voi välttyä siitä tosiasiasta, että Lacazette on pelannut valtavalla paineella hartioillaan tällä kaudella, mikä joidenkin mielestä olisi pitänyt poistaa Aubameyangin syrjäyttämällä hänet seuran eniten. kallis pelaaja koskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *