Kroatia Maajoukkueen pelaajat maailmancupin siirtoon

Saksan jalkapalloliigan FC Schalke 04: n virkamiehet ilmoittivat, että 22-vuotiaan Kroatian perämies Marco Pjaca Juventuksesta tulee Schalke lainaan kauden loppuun asti. Marco, Pjaca, tuli kuuluisaksi hyvin nuorena ja aloitti ura-debyyttinsä alle 17-vuotiaana. Hän muutti Juventukseen Zagrebista kesällä 2016 23 miljoonalla eurolla, mutta Serie A-jättiläisten oli vaikea saada mahdollisuutta. Hän pelasi maajoukkueen debyytti 19-vuotiaana ja osallistui 2016-Euro Cupiin.MM-kisat 2018 pelipaidat on ollut valmis faneille katsomaan suurta peliä.

Marco Pjacan sopimus Juventuksen kanssa päättyy vuonna 2021, mutta viimeisen kauden aikana on ollut vähän esiintymisiä, joten Marco Pjaca on hyvä tilaisuus siirtyä Bundesliigan ja Schalkeen, jotka ovat vähemmän kilpailukykyisiä. Erityisesti tämän kesän MM-kisoissa Venäjällä Kroatia on tehnyt viimeisen rengastutkinnon, mutta Marco Pjaca itse maajoukkueen asemassa ei ole vakaa, hän tarvitsee tarpeeksi taistelumahdollisuuksia käyttää ja todistaa hänen arvonsa.Kroatia pelipaita MM-kisat 2018 kansallisen kunnian ja taistelun puolesta.

Schalke ja Juventus mukaan Marco Pjacan laina-aika päättyy kauden lopussa ja vuokrausmaksu on miljoona euroa. Juventus ei aio jättää suosittua kroatialaista tähtiä. Mutta saksalaisten tiedotusvälineiden mukaan, jos Marco Pjaca itse haluaa lähteä, Schalkeilla on mahdollisuus saada selvää ostoa ja jopa saksalaiset tiedotusvälineet spekuloivat, että Marco Pjaca voi olla yksi vaihtoehdoista Schalke’n tutkimukselle Grace Cardin lähdöstä. Marco Pjaca on saapunut Schalke talven tukikohtaan työskennellä joukkueen kanssa vuoden toisella puoliskolla. Jalkapallo pelipaidat omalla nimellä, MM-jalanjäljet ​​ovat lähentyneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *