Lasten Jalkapallo Paidat Huolimatta Argentiinan etenemisestä Copa America

Lasten Jalkapallo Paidat Huolimatta Argentiinan etenemisestä Copa America -finaaliin, Lionel Messi ei tunne oloaan liian tyytyväisenä omiin esityksiinsä, on todellinen tunne, että Argentiina on indeksoinut tiensä tähän kilpailun vaiheeseen ja fanit eivät todellakaan ole unohtaneet tappiota Kolumbiaan ja steriili tasapeli Paraguayn kanssa. Qatarista ja Venezuelasta saadut voitot ovat auttaneet luomaan massiivisen välierätilaisuuden Brasilian kanssa, mutta he osallistuvat peliin Belo Horizontessa massiivisina kavereina.

Isän voiton voittaminen vaatii Messi pelaamaan parasta jalkapalloa, ja Argentiinassa ei yksinkertaisesti ole tapahtunut tätä kesää. Luonnollisesti pidämme Barcelonan tähtiä hänen omia uskomattoman korkeita vaatimuksiaan vastaan, mutta vain yksi maali – joka tuli rangaistuspotkusta – ja nolla syöttöä on ehdottomasti musertava.Ronaldinho vaati seurustelulausetta BrasiliassaMessi lauloi kansallislaulun vs. VenezuelaMuistaen Messi-Argentiinan eläkkeelle siirtyminen vuonna 2016Argentina Copa AmerikassaVoit kertoa Messin kehon kielestä, että kaikki ei ole hyvin ja pelattuaan niin monta peliä Barcelonassa viime kaudella, ehkä väsymys on alkanut saada hänet kiinni. tietysti, et voi koskaan irrottaa 32-vuotiasta ja sinun tarvitsee vain tarkastella hänen 2012 hattutemppuaan Brasiliaa vastaan. nähdäksesi vahingot, joita hän voi tehdä suuressa tilanteessa, tiedot eivät kuitenkaan näytä lupaavilta, ja päätimme tarkistaa Copa America -tilastot WhoScored.com-sivustolta nähdäksesi kuinka Messi verrattiin kilpailijoihinsa .

Huonot Messi-tilastot Verkkosivusto on luokitellut kaikki kilpailijan pelaajat keskittämällä otteluluokituksensa jokaisessa pelissä, mistä päättävät erilaiset puolustavat, loukkaavat ja välittävät tietojoukot.Pienessä kontekstissa Messi oli viimeinen tämän osaston ykkönen. kausi Euroopan viiden parhaan liigan, mutta entä Copa America? Hän sijoittuu 24. sijalle. Keskimääräinen otteluarvosana 7,27 ei tarkalleen aseta maailmaa palamaan, ja Messi on pettynyt sijoittuessaan joidenkin joukkuetovereidensa alle korkeammalla listalla.

Voi olla yllätys, kun Philippe Coutinho on laskun kärjessä, varsinkin kun katsot hänen tulevaisuutensa Barcelonassa olevan vakavia epäilyjä. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että hän nautti paljon paremmasta omaisuudesta Brasilian kanssa ja kolme maalia ovat auttaneet nostamaan hänet kultaan mitali ja keskiarvo 8,14. Alexis Sanchez on palkintokorokkeen seuraavassa vaiheessa osoittaa, että teema on kehittymässä, kun chileläinen on kestänyt kuvaamattoman huonon 18 kuukauden ajan Manchester Unitedissa.

Pelaajat, kuten Luis Suarez, Edinson Cavani chelsea pelipaita ja James Rodriguez, ovat kaikki kymmenen parhaan joukossa, kun taas Diego Godin ja Marquinhos löytävät itsensä Messin ympäriltä kolmannella sivulla. nostaa numeroitaan ja mahdollisesti Argentiina aina pokaaliin asti. Luuletko Argentiinan voittavan Copa Amerikan tänä kesänä? Sano mielipiteesi alla olevaan kommenttiosioon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *