lasten jalkapallo peliasut ensimmäisellä joukkueella viime kaudella

Manchester City on vahvistanut, että Marcos Lopes viettää ensi kaudella lainaa Lillessä.

18-vuotias esiintyi neljällä esiintymisellä lasten jalkapallo peliasut ensimmäisellä joukkueella viime kaudella ja jatkaa kehitystään Ligue 1: ssä.

Hän saa myös mahdollisuuden pelata seuraavan kauden Mestarien liigan kanssa Lillen saapuessa kilpailuun kolmannella karsintakierroksella.

Lopes sanoi: ”Tunnen olevani erittäin onnellinen allekirjoittamisesta, koska se on uusi askel urallani ja se on minulle hyvä tilaisuus kehittyä pelaajaksi. Toivon voivani vahvistua ensi kaudella, ja olen todella innolla aloittamiseen.

”Minulle on erittäin tärkeää pelata ammattiliitossa ensimmäistä kertaa, ja minulle on tärkeää kokea, millaista on pelata siinä ympäristössä.

”Se on hyvin erilainen kuin mitä olen pelannut aiemmin, mutta katselin joitain peleistä viime vuonna ja uskon, että siitä tulee hyvä liigan kehitystäni.”

Myös EDS-valmentaja Patrick Vieira on tyytyväinen muutokseen. Hänen liverpool pelipaita toiveikas Lopes kukoistaa klubissa, joka tuotti belgialaisen Edin Hazardin.

Vieira sanoi: ”Marcos on liittymässä liigaan, joka on fyysisesti erittäin vaativa, mutta kehittää erittäin hyvin nuoria pelaajia. On hienoa, että hänellä on mahdollisuus siirtyä seuraavaan askeleensa erittäin vahvassa liigassa, joka on hänelle haastava.

”Tunnen Lillen managerin Rene Girardin. Hän on lähestymistapansa suhteen erittäin yksityiskohtainen ja haluaa antaa nuorille pelaajille mahdollisuuden.

”Hänellä voi olla mahdollisuus pelata myös Euroopassa, mikä olisi loistava kokemus Marcosille ja auttaa häntä kasvamaan pelaajaksi. He ovat hyvin nuori ryhmä Lillessä, joten hänelle on hyvä tilaisuus näyttää mitä hän voi tehdä. ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *