Lasten Jalkapallo Pelipaidat Chris Smalling on jättänyt Manchester United

Lasten Jalkapallo Pelipaidat Chris Smalling on jättänyt Manchester United liittyä romanien loan.The Italian seura maksaa £ 2.7m saada puolustaja varten loppukauden, joka on viettänyt yhdeksän vuodet Old Traffordilla. Huolimatta siitä, että klubi on voittanut Premier League kahdesti, Smalling on pudonnut Ole Gunnar Solskjaerin johdolla.

Perjantaina Solskjaer selitti päätöstään sallia 29-vuotiaan poistua. ”Tämä mahdollisuus Chrisille on tullut parin viime päivän aikana”, sanoi Unitedin pomo. ”Meillä on kuusi sopivaa keskikenttää. En voinut luvata hänelle säännöllistä jalkapalloa. ”Se on iso klubi, hyvä liiga. Ei ole paljon englantilaisia ​​pelaajia, joilla on ollut mahdollisuus pelata Italiassa, ja olen varma, että hän tulee takaisin vahvemmaksi ja paremmaksi. ”

Ja Smalling itse uskoo, että se on hieno liike hänelle.” Tämä on täydellinen tilaisuus minä. Mahdollisuus kokea uusi liiga suurella joukkueella, jolla on suuria pyrkimyksiä, on juuri sitä mitä tarvitsin ”, Smalling sanoi. Hän on voinut olla suuri palvelija klubille, mutta näyttää siltä, ​​että Unitedin fanit eivät ole liian pettyneitä näkemään hänen takanaan.

Yksi faneista on luonut melko hauskan videon, joka on täynnä liverpool pelipaita Smallingin suurimpia virheitä United-paidassa. Mukana se on melko ankara ääniraita – mutta itse video on hauska. Katso: Voiko Smalling palata Unitediin ja pakottaa itsensä takaisin Ensimmäisen ryhmän joukkue on vielä nähtävissä, mutta näyttää siltä, ​​että hänen uransa Thaimaan unelmissa on ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *