liverpool fanituotteet Pelaajia, joiden pitäisi mennä

liverpool fanituotteet Pelaajia, joiden pitäisi mennä
Kiko Casilla – On yleisesti tiedossa, että Real Madrid etsii uutta maalivahtia, ja Santiago Bernabeulla on kaksi mahdollista suunnitelmaa. Toinen on saada mukaan vakiintunut tähti, kuten Manchester Unitedin David de Gea, kun taas toinen on rekrytoida nuorempi mies, kuten Athletic Clubin Kepa Arrizabalaga, joka voi hankkia kokemusta ja ryhtyä aloittajaksi pidemmälle. Tapahtuipa mitä tahansa, nykyinen kakkosvaihtoehto Kiko Casillan on määrä lähteä tänä kesänä.

Dani Ceballos – Espanjan lahjakas alle 21-vuotiaan keskikenttäpelaaja halusi viime kesänä puolet Euroopasta, mutta päätti hankkia Real Madridin. Mahdollisuuksia on kuitenkin ollut vähän, ja lainasiirto näyttää nyt todennäköiseltä kesällä – mahdollisesti entiselle Betisille. Ceballos oli halunnut lähteä lainalle joulukuussa, mutta ei voinut lähteä niin pian kesän siirtonsa jälkeen.

Achraf Hakimi – 19-vuotias oikeanpuoleinen puolustaja tällä kaudella Dani Carvajalia ja on pelannut enemmän kuin hän olisi odottanut sen jälkeen, kun espanjalainen puolustaja oli sivussa aiemmin kampanjassa. Moroccointernational on jännittävä lahjakkuus, jota pidetään erittäin paljon Bernabeussa, mutta jota pidetään jossain määrin raakana ykkösjoukkueessa ja joka todennäköisesti lähtee – luultavasti lainaksi – tänä kesänä, kun Madrid aikoo tuoda kokeneemman pelaajan Carvajalin varmuuskopio.

Marcos Llorente – Puolustava keskikenttäpelaaja on seurannut isän Pacon ja isosedän Francisco Genton jalanjälkiä Real Madridissa, mutta hän on alkanut turhautua peliajan puutteeseen Los Blancosissa. 23-vuotias on hieman alaspäin Santiago Bernabeun nokkimisjärjestyksessä, etenkin Mateo Kovacicin äskettäisen uudelleen ilmaantumisen jälkeen, ja hänen on määrä lähteä tänä kesänä. Hänen ja seuran on nyt päätettävä, pelipaita lapselle onko siirto lainavaihtoehto vai pysyvä sopimus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *