liverpool fanituotteet Yksi Kiinan suurimmista

liverpool fanituotteet Yksi Kiinan suurimmista matkatoimistoista on paljastanut, että PSG:hen liittyvä Neymar on joutunut peruuttamaan Aasian-matkansa käsitelläkseen ”siirtoongelmia”.

Brasilialainen supertähti on ollut puheenaihe kesän siirtoikkunasta, ja Goal paljasti 18. heinäkuuta, että hän oli valmis luopumaan Barcelonasta 222 miljoonan euron siirrosta Ligue 1 -seuraan.

Barca voittaa Madridin ICC:ssä 13/10

Toimittajan valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Puhuessaan torstaina Barcaclubin presidentti Josep Maria Bartomeu vaati, että entinen Santos-tähti tekee oman päätöksensä tulevaisuudestaan, eikä tarjoa mitään takeita siitä, että hän pysyisi Camp Noulla.

Ja nyt kiinalaisen online-matkatoimiston pelipaita lapselle Ctripin julkilausuma on lisännyt spekulaatioita siitä, että 25-vuotias pelaaja lähtee Katalonian seurasta PSG:n vaihtamiseksi megarahalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *