liverpool paita Burkina Faso tuli tähän peliin voitettuaan

liverpool paita Burkina Faso tuli tähän peliin voitettuaan vain yhden viimeisestä 21 ottelustaan tässä kilpailussa lohkovaiheiden aikana (D8 L12).

– Gabon ei ole voittanut yhtäkään kolmesta viimeisestä ottelustaan Afrikan kansakuntien Cupissa (D1 L2); hän on tehnyt vain yhden maalin tuona aikana, kun taas neljä viimeisestä kilpailussa päästämästä maalista on tullut 84. minuutilla tai myöhemmin. (mukaan lukien Juary Soaresin 90. minuutin ponnistus Guinea-Bissaussa).

– Pierre-Emerick Aubameyang on ollut suoraan mukana kahdeksassa viimeisestä 11:stä Gabonin tallentamasta AFCON-maalista (maali viisi ja syöttö kolme).

– Aubameyang teki yhden kahdesta Gabon-maalista, kun hänen maansa tapasi aiemmin Burkina Fason tämän kilpailun 2015 versiossa; Malick Evouna oli toinen pelaaja, joka pääsi tulostaulukkoon sinä päivänä.

– Burkina Fason Alain Traoré loi viisi maalipaikkaa lasten jalkapallopaidat joukkuetovereilleen heidän ottelussaan Kamerunia vastaan viimeksi; yksikään Gabonin pelaaja ei tallentanut enempää kuin kaksi Guinea-Bissaua vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *