liverpool paita Irlanti ja Pohjois-Irlanti käyvät torstaina

liverpool paita Irlanti ja Pohjois-Irlanti käyvät torstaina ystävyysottelussa Dublinissa valmistautuessaan kumpikin UEFA Nations League -otteluihinsa.

Molemmat joukkueet ovat olleet huonossa kunnossa vuonna 2018 ja löytävät olevansa Nations Leaguen lohkojensa lopussa, ja edessä on putoaminen C-liigaan, uuden kilpailun kolmanteen tasoon.

Kaksi tappiota Walesille ja tasapeli Tanskan kanssa tarkoittavat, että Martin O’Neill’s Boys in Green on alhaalla ja he ovat innokkaita käyttämään ottelua Michael O’Neillin joukkuetta vastaan ponnahduslautana.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Pohjois-Irlanti puolestaan on kärsinyt kolme tappiota lohkossa 3, ja heidän kohtalonsa saattaa hyvinkin ratketa ennen kuin se kohtaa Itävallan Belfastissa sunnuntaina. Siitä huolimatta voitto Dublinissa toimisi moraalin nousuna.

Peli Irlannin tasavalta vs Pohjois-IrlantiPäivämäärä lasten jalkapallopaidat Torstai, 15. marraskuuta Kello 19:45 GMT / 14:45 ET
TV-kanava, suoratoisto ja katseluohjeet
Yhdysvalloissa (USA) peliä voi suoratoistaa verkossa ESPN+:n kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *