liverpool pelipaita Lisäksi on olemassa joitain merkittäviä

liverpool pelipaita Lisäksi on olemassa joitain merkittäviä menestystarinoita, kuten Andreas Christensen ja Victor Moses, joista molemmista on nyt tullut seniorijoukkueen avainpelaajia, kun taas Ruben Loftus-Cheek päätyi Englannin joukkueeseen vuoden 2018 MM-kisoihin tehtyään vaikutuksen laina-aikanaan. Crystal Palace viime kaudella.

Sarri kertoo mielipiteensä siitä, mitä tapahtuu arvokkaimmille lainatähdille, sillä pelaajat, kuten Loftus-Cheek ja Abraham, ovat jo arvioineet Italian Chelsean esikauden ohjelmassa ja uuden Valioliiga-kauden avausviikkoina.

Chelsea ei kuitenkaan yleensä lainaa pelaajia ennen kuin he ovat vähintään 19-vuotiaita, mutta heillä on koko lainaosasto, jonka tehtävänä on päättää oikeasta lainasiirrosta oikeaan aikaan oikealle pelaajalle.

Se auttaa, että lainatiimissä asuu useita ex-ammattilaisia, entiset Blues Eddie Newton ja Paulo Ferreira johtavat ohjelmaa ja Tore Andre Flo toimii myös yhtenä mentoreista.

Lainaosastolla on myös oma psykologi, joka varmistaa, että lainaajilla on aina se henkinen tuki, jota he saattavat tarvita selviytyäkseen ulkomaille muuttamisesta tai muutaman tason pudotuksesta saadakseen ensimmäisen tiimikokemuksen.

Lainaajista allekirjoittavia seuroja pyydetään myös tapaamaan ajoittain Chelsean valmentajia päivittämään tietoja, kun taas pelaaja saa palautetta paitsi nykyiseltä seuraltaan myös jalkapallopaita omalla nimellä Cobham Training Groundilta ja heidän suorituksiaan tutkivilta analyytikoilta. .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *