liverpool pelipaita Pep Guardiola uskoo, että Manchester

liverpool pelipaita Pep Guardiola uskoo, että Manchester City ansaitsee voittaa Carabao Cupin tällä kaudella, koska ”rohkeutta ja rohkeutta” tarvitaan voittaakseen jokainen peli.

Guardiolan joukkue on saattanut pudota kilpailusta Valioliigan kruunun voittamisesta tällä kaudella, sillä se on 22 pistettä Liverpoolista ja kilpailee edelleen Mestarien liigasta sekä FA- ja Carabao Cupista.

City voi lunastaa kolmannen peräkkäisen Carabao Cupin sunnuntaina, kun se kohtaa finaalissa Aston Villaa, ja Guardiola katsoo, että se olisi oikea palkinto kunnioituksesta, jota hänen joukkueensa on osoittanut vastustajilleen turnauksen aikana.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
”Carabao Cup ei ole sama kuin Valioliiga, ja haluaisin mieluummin voittaa Valioliigan, mutta samalla se on hyvä kilpailu”, Barcelonan ja Bayern Münchenin entinen pomo sanoi.

”Muistan ensimmäisen pelin, kun olimme Prestonissa ja jalkapallopaita omalla nimellä käytimme Ericia [Garcíaa] ja Tayloria [Harwood-Bellis] ja he pelasivat voittaakseen pelin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *