manchester united pelipaita Huddersfieldin manageri David

manchester united pelipaita Huddersfieldin manageri David Wagner asetti Terrierit 4-2-3-1-muodostelmaan, joten Mooy – joka on lainassa Manchester Citystä – pelasi Jonathan Hoggin rinnalla keskikentän juurella.

Kun Hogg pelasi klassisena puolustavana keskikenttäpelaajana ja seuloi isäntien takapuolta, Mooylla oli hieman vapaampi rooli ja hän oli kehittyneempi keskusparista.

Aaron Mooy, Huddersfield Town

Socceroosin pelintekijä toisti joukkueensa esityksen ensimmäisellä puoliajalla ja aloitti hyvin – hän teki yhden ensimmäisistä oikeista laukauksista – mutta väheni vähitellen vaikutusvaltaansa, kun keskiviikon hyvin organisoitu puolustus teki tehtävänsä.

Huddersfield ”täydellinen” Mooylle – Luongo

Yleisesti ottaen Huddersfield oli liian suora ensimmäisellä puoliskolla, Mooy ohitettiin joskus keskikentällä, kun taas keskiviikko näytti vaaralliselta loppuvaiheen tauolla.

Wagnerin puoli alkoi puolustaa itseään enemmän tauon jälkeen, ja Mooy oli olennainen osa heidän kehittymistään, kun hän tuli kiireisemmiksi vaarallisemmilla alueilla.

Nahki Wells melkein mursi keskiviikon maalivahti Keiran Westwoodin 11 minuutin puolivälissä, kun taas Mooy jakoi vieraiden puolustuksen 70. minuutilla loistavalla ylhäällä syötöllä, jalkapallo paita mutta Tommy Smith ei pystynyt hallitsemaan palloa laatikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *