Manchester Unitedin Jalkapallo Paidat Lapsille voitto Liverpoolissa

Nani uskoo, että Manchester Unitedin Jalkapallo Paidat Lapsille voitto Liverpoolissa voisi vauhdittaa Premier League-tittelin haastetta.

United on voittanut neljä seitsemästä liigapelissä toistaiseksi, mutta kirjannut raivostuneen tasapelin kotona Stoke Citylle viimeisessä ottelussaan ennen kansainvälistä viikkoa ja jälkijohtajien Citylle viidellä pisteellä, kun taas Liverpool on myös niiden yläpuolella.

Nani teki yhden kuuluisimmista tavoitteistaan ​​Liverpoolin 3-0-lyömisessä vuonna 2008, mutta huusi myös Anfieldillä kolme vuotta myöhemmin Jamie Carragherin ankaran taistelun seurauksena.

Portugalilainen on muistellut, kuinka Sir Alex Ferguson motivoi juventus fanituotteet pelaajiaan Englannin jalkapallojen kovimpaan kilpailuun.

”Kun pelaat tällaista peliä, se antaa sinulle suuren motivaation”, portugalilainen hyökkääjä kertoi Omnisportille. ”Se työntää sinua liigassa, se tekee sinusta vahvemman.

”Ferguson sanoi aiemmin, että tämä ei ole pelkkää peliä, se on haaste. Jokaisen täytyy voittaa taistelu vastustajaansa vastaan. Emme vain pelaa, vaan menemme sinne voittamaan.

”Voita jokainen pallo, taistelu, kilpailu, kaikki. Jalkapallo on viimeinen. Emme aina pelanneet kauniita, mutta pelaa kovasti.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *