Manuel Pellegrini jalkapallopaita omalla nimellä puhui tarpeesta yrittää alentaa keskustaan

Aika oli, kun tämä oli kaikki, mitä vaadittiin takaamaan hänen paikkansa Manchester Cityn puolustuksen ytimessä. Joskus ei edes sitä.

Jopa puoliintumisaikaa, belgialainen on ollut klubin ja maan puolustajan vuori.

Joten otsikko osaksi ottelua, kun City on kaikki tekemään vain pitää monimutkainen Monaco eteenpäin linja lahti – se olisi täydellinen tilaisuus soittaa kapteeni.

Mutta ajat ovat muuttuneet Etihadissa – ja Pep Guardiolan alla, Kompanyn paikka penkillä ei ole taattu, puhumattakaan alkaa XI.

Kolme vahinkoa kärsinyt kausi on herättänyt epäilyksiä siitä, onko 30-vuotias koskaan voinut saada takaisin täyden vallan.

Hymyilevä ja leikkii tiimikavereiden kanssa harjoittelun jalkapallo pelipaidat omalla nimellä tiistaiaamuna, hän katsoi terveyttä.

Mutta se on niin usein osoittautunut vääriksi aamunkoiksi.

Guardiola on viitannut henkisiin arpoihin sen sijaan, että ne olisivat fyysisiä, jotka liittyisivät lihasongelmien luetteloon.

Yhä useammin on käynyt, että Kompany on julistanut olevansa ”ei oikein” – eikä kaupungin lääketieteellisen ryhmän jäsen.

Se on niin hälyttävää hänen jatkuvista ongelmistaan.

Leijonanhoitaja, entinen kaupunginpäällikkö Manuel Pellegrini jalkapallopaita omalla nimellä puhui tarpeesta yrittää alentaa keskustaan ​​takaisin intensiteettiä koulutuksessa – vain pelastaakseen hänet itsestään.

Ja Pellegrini oli raivoissaan, kun Kompany päätti pelata maansa aikana, kun hänet toipui uusimmasta vasikan ongelmasta Chilenin viimeisellä kaudella.

Nyt käsikirjoitus on muuttunut.

Hän vetäytyi Belgiaa vastaan ​​Hollannista marraskuussa ennen ottelun paraatua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *