Marcus Rashford on nimittänyt Arsenalin jalkapallo paita lapselle

Marcus Rashford on nimittänyt Arsenalin jalkapallo paita lapselle puolustajan Laurent Koscielnyn kovimmaksi vastustajaksi, jonka hän on kokenut aloitusuransa aikana.

Manchester United-hyökkääjä aloitti Valioliigan debyytin Koscielnyä vastaan helmikuussa, kun Rashford seurasi ammatti debyyttiään Midtjyllandia vastaan toisella kahden tavoitteen näytöllä ja Ander Herreran voittajan apuna The Gunnersin kanssa.

Huolimatta potentiaalisuudestaan Arsenalia vastaan, Rashford valitsi Koscielnyn kokeellisimmaksi keskipisteeksi, johon hän on toistaiseksi vastannut.

”Laurent Kosicelny Arsenalissa”, Rashford ronaldo pelipaita lapsille sanoi Unitedin Football & Me -ominaisuudesta. ”Hän oli vaikea puolustaja pelata vastaan.”

Rashford paljasti myös ensimmäisen ottelun, jossa hän osallistui, oli Unitedin 4-3-voitto Real Madridin kanssa vuoden 2003 Mestarien liigan puolivälierissä.

Real oli voittanut ensimmäisen osuuden 3-1, ja tuolloin vain viiden vuoden ikäinen Rashford todisti poikakauden sankarin Ronaldon tekevän hattutemppun Fabien Barthezin ohitse yönä. Sir Alex Ferguson pudotti järkyttävästi David Beckhamin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *