messi paita ¡°[Justin] Kluivert on myös nuori eikä ole

messi paita ¡°[Justin] Kluivert on myös nuori eikä ole vielä ymmärtänyt monia asioita, mutta hän kasvaa edelleen. Aivan kuten [Nicolo] Zaniolo, jonka on määrä tulla yhdeksi parhaista italialaisista pelaajista. Hänenkin täytyy kasvaa ja työskennellä lujasti, erityisesti taktiikan suhteen, mutta olen varma, että hän voi olla meille tärkeä pelaaja nyt. ¡±

Fonsecalta kysyttiin lehdistötilaisuudessa Juventuksen puolustaja Ruganin neuvotteluista, joka on pudonnut Torinon nokkimismääräyksen jälkeen Matthijs de Ligtin siirtymisen jälkeen tänä kesänä.

Vaikka hän myönsi, että Rugani oli ¡® hyvä pelaaja ¡¯, hän oli haluton puhumaan pelaajasta, jolla on sopimus muualla.

Shakhtar Donetskin entinen manageri Fonseca debytoi Romassa sunnuntai-iltana seurattuaan lyhytaikaisen Claudio Ranierin seurassa.

He isännöivät Genovaa Stadio Olimpicossa, ja vaikka heidän vastustajansa välttyivät putoamiselta yhdellä maalilla viime kaudella, uusi pomo haluaa, että hänen joukkueensa soveltaa itseään ja pääsee vahvasti alkuun.

¡° he ovat vahva joukkue, mutta olen varma, että joukkue antaa välittömästi myönteisen vastauksen, ¡± hän sanoi.

¡° olen ¡¯ olen aina sanonut, että voitto yksin ei riitä. jalkapallo peliasut Haluan meidän olevan hallitsevia, hallitsevani palloa ja pelaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *