messi paita lapselle Manchester United on 5/4 suosikki bet365:llä

messi paita lapselle Manchester United on 5/4 suosikki bet365:llä. Chelsea on tarjolla 13.5., kun taas arvonta on hinnoiteltu 23.10.

Napsauta tätä nähdäksesi kaikki bet365:n pelitarjoukset, mukaan lukien maalintekomarkkinat, oikeat tulosennusteet ja paljon muuta.

Ottelun esikatselu
Ennen Valioliigan kauden avausottelua, kotiottelua Chelseaa vastaan, Manchester Unitedin pomo Ole Gunnar Solskjaer on tyytyväinen seuransa tänä kesänä tekemään työhön.

Red Devils neuvotteli kuusi kauden alkuotteluaan ilman tappiota, kun taas norjalainen on tyytyväinen seuran siirtomarkkinoihin.

Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka ja Daniel James lisättiin kaikki seuran riveihin, ja vaikka jotkut kriitikot ovat ehdottaneet, että tämä ei riitä nostamaan Unitedia mestaruushaaveilijoiden valtakuntaan, Solskjaer tyytyy pelaamaan pitkää peliä.

”Kyse ei ole nopeasta korjauksesta. Kyseessä on pidempi jälleenrakennus”, hän messi pelipaita lapselle kertoi lehdistölle perjantaina. ”Kyse on oikeiden pelaajien ja oikeiden ihmisten saamisesta mukaan, eikä ole aika yhtäkkiä, ikkunan kolmen viimeisen päivän aikana muuttaa tätä asennetta, kun sinulla ei ole oikeita pelaajia, sinulla ei ole oikeita ihmisiä. , sinulla ei ole oikeita pelaajia tai sinulla ei ole vastauksia.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *