messi pelipaita Etelä-Korea astuu kentälle lauantain

messi pelipaita Etelä-Korea astuu kentälle lauantain ystävyysottelussa Meksikoa vastaan huolimatta siitä, että monien pelaajien Covid-19-testi on positiivinen, Korean jalkapalloliitto on vahvistanut.

KFA paljasti, että torstaina suoritettu viruksen seulonta oli tuottanut neljä positiivista tapausta joukkueen keskuudessa sekä toisen tapauksen maan valmennustehtävissä.

Liiton mukaan vahvistetut tapaukset olivat hyökkääjä Lee Dong-jun, keskikenttäpelaajat Kwon Chang-hoon ja Hwang In-beom, maalivahti Jo Hyeon-woo ja tuntematon työntekijä.

Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
KFA totesi lisäksi, että toisella testikierroksella, joka suoritettiin lauantaiaamuna Itävallassa, kaksi muuta pelaajaa, Kim Moon-hwan ja Na Sang-ho, antoivat positiivisia tuloksia ja myös erotettiin joukkueesta.

Epidemia Itävallan pääkaupungissa Wienissä oli lasten pelipaidat asettanut Korean ystävyysottelun Stadion Wiener Neustadtissa lisätartuntojen riskien vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *