messi pelipaita lapselle Paco Alcacer on siirtynyt

messi pelipaita lapselle Paco Alcacer on siirtynyt Borussia Dortmundiin pysyvästi Barcelonasta, ja Bundesliiga-joukkue on ottanut lainassaan option, jonka mukaan hän tekee sopimuksen vuoteen 2023 asti.

Espanjan maajoukkueen pelaaja matkusti Saksaan kesällä sen jälkeen, kun hänet todettiin Camp Noun tarpeisiin nähden ylijäämäiseksi.

Hän oli kamppaillut saavuttaakseen jälkensä Kataloniassa osana tähtien täyttämää joukkuetta, joka oli täynnä hyökkääviä kykyjä, mutta tuhlasi vain vähän aikaa löytääkseen jalkansa Dortmundin kanssa.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Alcacer on tehnyt maalia yhdeksän kertaa vain jalkapallo pelipaidat lapsille kahdeksassa ottelussa tällä kaudella, ja tämä tuotto riittää ansaitsemaan hänelle pitkäaikaisen sopimuksen osana 23 miljoonan euron (20 miljoonan £26 miljoonan dollarin) siirtopakettia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *