messi pelipaita lapselle Rivaldo on hylännyt Josep Maria

messi pelipaita lapselle Rivaldo on hylännyt Josep Maria Bartomeun väitteet La Ligan puolueellisuudesta Real Madridia kohtaan ja väittää, että Barcelonan ”ongelma ei ole VAR”, vaan pikemminkin ”laadun” puute.

Barcelona on luopunut aloitteesta mestaruuskilpailussa sen jälkeen, kun Espanjan jalkapallokausi jatkui kesäkuun 10. päivänä. Quique Setienin miehet ovat tasanneet kolme viimeisestä kahdeksasta ottelustaan, kun taas Madrid on voittanut seitsemän seitsemästä hypätäkseen ylikilpailijansa kärjessä. pöydästä.

Realilla on tällä hetkellä yhden pisteen johto Barcaan, mutta se voi lisätä etuaan, jos se voittaa Alavesin Santiago Bernabeussa perjantaina.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Blaugrana toipui 2-2-tasapelistä Atletico Madridin kanssa ja voitti kaksi viimeistä otteluaan Villarrealia ja Espanyolia vastaan, mutta heidän kohtalonsa ei ole enää heidän omissa käsissään.

Barcan 4-1-voiton jälkeen El Madrigalissa sunnuntaina jalkapallo pelipaidat lapsille seuran presidentti Bartomeu ilmaisi uskovansa, että videotekniikka on suosinut Madridia viime viikkoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *