neymar pelipaita Joitakin kulmakarvoja saattaa kohotettua

neymar pelipaita Joitakin kulmakarvoja saattaa kohotettua listan alempana olevassa järjestyksessä. Esimerkiksi Chris Smalling rekisteröi suuremman huippunopeuden kuin hyökkääjä Anthony Martial, kun taas hänen toverinsa keskuspuolustaja Victor Lindelof voitti Paul Pogban.

Luke Shaw oli hitain videolla näytetyistä pelaajista, hänen 31,03 km/h sprinttinsä jätti hänet jälkeen, kuten Nemanja Matic, Juan Mata ja Scott McTominay. Mata ainakin nautti videosta ja twiittasi: ”Kiitos, että vihdoin näytit maailmalle, että olen nopeampi kuin Luke Shawbro.”

Vauhdin puute ???♂?? https://t.co/bdfVGBuOHC pic.twitter.com/XDEfaye4wU

— R.Lukaku Bolingoli9 (@RomeluLukaku9) 2. elokuuta 2019
On yksi pieni varoitus, sillä harjoitus pidettiin jo heinäkuun 10. päivänä. Se oli kolme päivää ennen Unitedin 2-0-voittoa Perth Glorysta esikauden ensimmäisessä ottelussa, ja pelaajat palasivat yhä täysillä. vastaa kuntoon.

Manageri Ole Gunnar Solskjaer on keskittynyt lujasti parantamaan Unitedin kuntoa esikaudella, koska hän on ilmaissut huolensa joukkueensa kyvyttömyydestä pysyä korkean intensiteetin pelissä, jota hän aikoo toteuttaa Old Traffordilla.

Lukaku oli yksi niistä pelaajista, jotka kamppailivat Solskjaerin alaisuudessa, ja nyt näyttää siltä, että Serie Apair Juventus ja Inter kilpailevat hänen allekirjoituksestaan.

Hän teki kaksi maalia kahdessa ensimmäisessä pelissään jalkapallopaita lapselle Norwegianin alla, mutta lisäsi vain neljä maalia – Crystal Palacea ja Southamptonia vastaan – loppukaudella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *