Ostaa Jalkapallopaitoja Fluminense venytti lyijyään Brasileirão-joen

Ostaa Jalkapallopaitoja Fluminense venytti lyijyään Brasileirão-joen yläosassa yhdeksän pisteen keskiviikkona iltana 2-0 voitolla Bahialla.

Bahia kuitenkin osoittautui itsepäiseksi vastustajaksi, ja Bruno Vieran ja Rafael Sobisin tavoitteet varmistivat voiton.

Tämä voitto sai Atlético Mineirosta entistä enemmän kertomaan pisteistä vielä kerran, tällä kertaa 3-0-tappiossa vakavasti alittavaan Internacionaliin.

Viikonlopun 6-0 voiton jälkeen Atléticolta odotettiin paljon, mutta Jacksonin, Fredin ja Cassianon tavoitteet lopettivat tehokkaasti heidän toiveensa.

São Paulon vaikuttava viimeaikainen muoto jalkapallo pelipaidat netistä jatkoi, kun he sulkivat aukon neljänneksi sijoitetulle Vascolle vain yhteen pisteeseen, jossa voitti kilpailijansa. Luis Fabiano ja Osvaldo saivat Paulista puolen.

Korinttilaiset ja Flamengo osallistuivat dramaattiseen peliin Morumbissa, jonka Paulista puolella voitti lopulta 3-2 siirtyäksesi seitsemänteen.

Edenilsonin, Paulo Andrén ja Emerson Sheikin tavoitteet antoivat isännille suuren lyijyn Renato Santosin avaajaa noudattaen, ennen kuin Liédson saavutti 90-minuuttisen lohdutuksen Flamengolle.

Walter Montillo oli Cruzeiron sankari, sillä he ottivat 2-0 voiton Portuguesalle lopettamaan hiljattain huonon muodon. Argentiinalainen pisteytti paikasta ennen kuin Souza lisäsi viimeisen viimeisen minuutin.

Figueirense turvautui kauan odotettuun 3-1 voittoon alhaalta sijoitetulla Atlético GO: lla, jotta he voisivat säilyttää ohut selviytymisensä elossa. Eteenpäin Roni teki kahdesti, kun taas São Paulon sidottu hyökkääjä Aloisio oli myös tavoite.

Ponte Preta käynnisti upean myöhäisen paluun Nautico 2-1: n voittamiseen ja varmaankin varmisti heidän liigan selviytymisen. Douglas oli voittanut kävijöitä, mutta Rildo ja Marcinho löysivät hänen lakonsa.

Halvat Manchester City pelipaita Alhaisempi Santos väitti myös odottamattoman 2-0-voiton Botafogossa, jossa Andre ja Mirallas saivat peräkkäin peräkkäin, jotta voitto voitiin.