pelipaidat jalkapallo Kuinka paljon Chelsea katuu Nemanja Maticin myymistä

pelipaidat jalkapallo Kuinka paljon Chelsea katuu Nemanja Maticin myymistä kilpailijoilleen Manchester Unitedille?Vaikka Antonio Conte tunsi selvästi, että Tiemoue Bakayoko tarjosi N’Golo Kantelle paremman kumppanin kuin Maticin, mikä näyttää äärimmäisen typerältä, että hän voi vahvistaa mestaruuskilpailijoitaan. Matic ei ole kestänyt kauan todistaakseen, että Jose Mourinhon häneen käyttämä 40 miljoonaa puntaa oli sen arvoista.

Hän on asettunut Old Traffordille välittömästi, mikä on antanut Paul Pogban ja muiden kaltaisten kukoistaa huimaavassa United-puolella. Mutta kaikki eivät olleet vakuuttuneita Maticin hankinnasta alun perin. Vaikka oli ilmeistä, että Mourinhon oli vahvistettava siinä. Michael Carrickin asemassa ei nuorehtanut, jotkut eivät välttämättä uskoneet, että Matic oli vastaus. Se sisältää Sky Sports -asiantuntijan ja entisen Liverpoolin puolustajan Jamie Carragherin. Kun Matic oli siirtynyt Theatre of Dreams -teatteriin, Carragher myönsi, että vaikka se voisi osoittautua hyväksi allekirjoitukseksi, hän uskoi, että serbialainen oli ollut ”poissa kiehumisesta” viimeiset 18 kuukautta.

Carragherin kommentit Maticista”Nemanja Matic on selvästi päivitys Manchester Unitedille alueella, joka oli heille ongelma, varsinkin Michael Carrickin vanhentuessa”, hän kertoi Sky Sportsille.”Hän on palannut Valioliigaan kolme ja- puoli vuotta ja ensimmäiset 18 kuukautta ajattelin, että hän oli helvetin hyvä pelaaja, mutta sen jälkeen hän on mennyt kiehumaan.

”Hän menestyi hyvin, kun Chelsea voitti liigan viime vuonna, mutta hän ei palannut kauden 2014/15 tasolle ja Cesc Fabregas pelasi paljon enemmän viime kauden toisella puoliskolla.” 29-vuotiaana ymmärrän miksi Chelsea myi hänet, mutta se on silti hyvä sopimus Man Unitedille, koska näitä pelaajia ei ole paljon.” Mourinho tuntee hänet ja hän on voittanut kaksi mestaruutta, mutta voiko hän palata pelaajaksi, jonka näin vuosina 2014 ja 2015?”

Carragher epäili selvästi Maticin kykyjä, kun Mourinho hankki hänet tänä kesänä. Mutta Liverpoolin legenda lyö omat sanansa sen jälkeen, kun Matic on aloittanut United-uransa. Ja 29-vuotias ronaldon pelipaita aikoo seurata Kanten jalanjälkiä voittamalla kaksi peräkkäistä liigamestaruutta kahdella eri seuralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *