pelipaidat jalkapallo Manchester United pitää Youri Tielemansia saatavana

pelipaidat jalkapallo Manchester United pitää Youri Tielemansia saatavana keskikentän kohteena, kun taas Arsenal kilpailee Tottenhamin kanssa Bundesliigan puolustajasta – kaikki keskiviikon siirtojuhujen mukaan.

MAN UTD KOHDE YOURI TIELEMANSIN KESKIPÄIVITYKSEKSI
Manchester United katselee siirtostrategian toistamista puoleen hintaan siirrettyään huomionsa pois kahdesta tavoitteesta.

Keskikenttä on alue, jota Man Utd pyrkii vahvistamaan kesän siirtoikkunassa. Monien mielestä se on heikoin alue nykyisessä joukkueessa.

Tältä osin ne on yhdistetty sekä Declan Riceen että Kalvin Phillipsiin, West Hamista ja Leedsistä. Yhdessä pari oli Englannin aloituspiste Euro 2020:ssa.

Ehkäpä kotimaisen asemansa vuoksi kumpikaan ei kuitenkaan olisi halpaa. West Ham saattaa kestää yhdeksännumeroisen summan Ricelle, kun taas Leeds yrittää sitoa Phillipsin uuteen sopimukseen, eikä hän myöskään haluaisi liittyä vihollisen joukkoon.

Tämän mielessä Daily Star raportoi, että Man Utd on asetettu kohdistamaan sen sijaan Youri Tielemansiin Leicester Citystä.

Tielemansin sopimus päättyi vuonna 2023 ja tuskin allekirjoittaa uusimista, joten Tielemansin pitäisi olla saatavilla paremmalla hinnalla. United uskoo voivansa anastaa hänet 40 miljoonalla, mikä on puolet siitä, mitä he maksoivat Leicesterille viimeisellä ostosmatkallaan Harry Maguiresta.

Tielemans tähtää jalkapallon Mestarien liigaan tehtyään vaikutuksen Leicesteriin parin viime vuoden aikana. Se ei ole tae, että United pystyy tarjoamaan sen, mutta ne näyttävät todennäköisemmiltä kuin hänen nykyinen seuransa.

Man Utd kohtaa kilpailun Youri Tielemansista
Tähti nimeää Juventuksen pääkilpailijaksi Unitedille Tielemansin allekirjoituksesta. Hekin ovat eurooppalainen jättiläinen, jolle Mestarien liigan pääsyä ei pidä pitää itsestäänselvyytenä, vaan se on tavoite.

Leicester pitää Tielemansin otteessa kesään asti, mutta näyttää yhä epätodennäköisemmältä, että se pystyisi sen jälkeen. Ja jos hän haluaa pysyä Valioliigassa, Man Utd voi olla ratkaisu.

Raportit muualla ovat yhdistäneet hänet Tottenhamiin, Arsenaliin, real madrid paita Newcastleen ja Real Madridiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *