pelipaita omalla nimellä Chelsean johtaja Emma Hayes on pyytänyt anteeksi

pelipaita omalla nimellä Chelsean johtaja Emma Hayes on pyytänyt anteeksi, että hän kutsui Liverpoolin Prenton Parkia ”tahraksi heidän jalkapalloseurallaan”. Chelsean johtajan ensimmäiset kommentit tulivat sen jälkeen, kun hänen puolueensa olivat piirtäneet 1-1 isäntien kanssa Prenton Parkissa sunnuntaina.

Ottelun jälkeen Hayes sanoi: ”Tämän kentän ei pitäisi olla osa liigamme. Liigamme ansaitsee parempia standardeja, ja mielestäni Liverpoolin jalkapalloseuran – Euroopan mestareiden – pitäisi tarjota naisjoukkueelleen huomattavasti enemmän kuin he tekevät.” Luulen, että kentän – liigan huonoin – laatu on tahra heidän jalkapalloseurallaan. ”Hayes on kuitenkin sittemmin ottanut Twitteriin anteeksi kommenttinsa ja myöntänyt, että vaikeilla pinnoilla pelaamisen turhautuminen herätti. Sekä Liverpool että Chelsea kamppailivat pinnalla, jota pidettiin pelattavana lähes viisikymmentä minuuttia ennen aloituspelastusta rankkasateiden jälkeen. Liverpoolin naisten joukkue on jakanut kentän League One -puolen Tranmere Roversin kanssa vuodesta 2018.Tuloksena Chelsea putosi WSL: n kolmanneksi. kun taas Liverpool nostettiin viimeiseltä asemalta kohti joululomaa. Liverpool FC sanoi lausunnossaan, että he hyväksyivät Hayesin anteeksipyynnön. ”Liverpoolin jalkapalloseura on tyytyväinen Emma Hayn anteeksipyyntöön. Es seuraten kommenttejaan kentästä [sunnuntain] naisten superliigan ottelun välillä Liverpool FC Women ja Chelsea FC Women. WSL: Liverpool pitää Chelseaa pisteessä ja Arsenal menee selväksi pöydän kärjessä Laura Marsh ilmoittaa eläkkeelle kansainvälisestä kriketistä varmistaa heidän toinen peräkkäinen voittonsa

Prenton Parkissa Liverpool Women käyttää League One -tapahtumaa, joka jatkuu jalkapallopyramidia pitkin kuin monet muut WSL: n seurat. Chelsean miesten joukkue käytti Prenton Parkia harjoittelupaikkana ennen League Cup -sarjaa Anfieldissä viime aikoina. Syyskuu.

Huolimatta kauheista sääolosuhteista sunnuntain ottelun edetessä – ja rankasta sateesta pelaamisen aikana – kenttähenkilöstö varmisti pelattavan kentän ja tulos oli erittäin kilpailukykyinen.

Tuomari oli tyytyväinen pelin pintaan tarkastuksen jälkeen, ronaldo pelipaita ja molemmat joukkueet halusivat pelin jatkua, mikä ei ollut mahdollista kahdessa muussa hylätyssä ottelussa WSL: ssä eilen. ”Liverpoolin manageri Vicky Jepson vastasi Hayesin twiittiin kiittämällä hänelle tuesta ja innolla otteluita uudena vuonna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *