pelipaita omalla nimellä lapselle Yerry Mina ei ole nimi

pelipaita omalla nimellä lapselle Yerry Mina ei ole nimi, johon monet eurooppalaiset jalkapallofanit olisivat olleet liian tuttuja ennen muuttoaan Barcelonaan aiemmin tällä viikolla. Mina aloitti ammattiuransa Deportivo Pasto -yhtiössä ennen siirtymistään Santa Feen, jossa hän vietti kaksi kautta. Sitten hän liittyi Palmeirasiin, jossa hän pelasi yhden kauden, ennen kuin Barça nappasi hänet.

Katalonian jättiläiset ovat maksaneet 10,5 miljoonaa puntaa 23-vuotiaasta, joka on allekirjoittanut viiden ja puolen vuoden sopimuksen. Liverpoolista.Mina ilahtui Barcelonan siirron sinetöimisen jälkeen ”Olen erittäin iloinen saadessani olla täällä Barcelonassa ja kiitän kaikkia niitä, jotka antoivat minulle mahdollisuuden tulla maailman parhaaseen klubiin”, AS lainasi Minaa. Haluan oppia paljon joukkuetovereiltani ja tehdä osani. Nyt on aika oppia paljon, voittaa suuria asioita ja tehdä tästä ryhmästä entistä parempi.

”Pidän jalkani maassa ja silmäni taivaassa. Menen objektiivisesti tavoitteen mukaan. Enempää sanoja ei voi selittää kuinka onnellinen olen.” Kahdeksan ja puoli tuhatta Barçan kannattajaa saapui Camp Noulle katso Minan esitystä lauantaina. Katso paljain jaloin. Katso kuvat täältä … Ilmeisesti hän tekee tämän joka kerta, kun hän allekirjoittaa uuden klubin kunnioituksen merkkinä, mikä on ihana kosketus. Barcelonan fanit nauttivat siitä. Näyttää ronaldo pelipaita siltä, ​​että heillä on jo uusi sankari. Tässä on valikoima parhaita twiittejään… Kolumbian kansainvälinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *