psg pelipaita Sitä ennen Sterling, jolle ei ole vieras väärinkäyttää

psg pelipaita Sitä ennen Sterling, jolle ei ole vieras väärinkäyttää itseään, julkaisi sosiaalisessa mediassa Juven keskuspuolustajan kommenttien jälkeen, että ”voit nyt vain nauraa”, mikä osoitti Italian maajoukkueen törkeään ymmärtämättömyyteen.

Muitakin tukiviestejä Keanille on tullut faneilta ja pelaajilta, mukaan lukien Paul Pogba, kun taas toinen Juven keskuspuolustajista, Giorgio Chiellini, on täysin eri mieltä puolustavan kumppaninsa arviosta tilanteesta.

”Ainoa asia, jonka minun piti sanoa, on, että Moise on italialaisen jalkapallon perintö”, Bianconerin kapteeni kertoi JTV:lle. ”Hän on kultapoika, joka tekee parhaansa, joten et voi teeskennellä hänen olevan jotain muuta.

”Katsoin videomateriaalia pelin jälkeen, koska kentältä ei aina näe mitä tapahtui – eikä hän tehnyt mitään.

– Kun kaikki on sanottu ja tehty, meidän täytyy ajatella Moisea samalla tavalla kuin ajattelemme [Nicolo] Zanioloa, [Federico] Chiesaa ja [Nicolo] Barellaa, positiivista hahmoa italialaisessa jalkapallossa, koska hän ansaitsee sen.

”Ainoa asia, jonka hän teki väärin tänään, oli ensimmäisen puoliajan simulaatio, eikä hän varmasti tee sitä uudelleen. Hän on täällä oppimassa, hän on 18-vuotias ja hän on todella fanipaidat jalkapallo positiivinen kaveri. Hän ei ansainnut saamiaan loukkauksia.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *