rauhalliseksi ja Jalkapallo Pelipaidat pelaajat palasivat vähitellen

Tällainen on vahvuus Manchester Cityn syvyydessä, jos Pep Guardiola on kerännyt kaikki vammat, siellä on aina maailmanluokan korvaaminen, joka odottaa siipiä.

Kaupungin voitonpuoli vahvistui entisestään, kun Riyad Mahrez saapui ennätykseen 60 miljoonaa puntaa.

Guardiolan joukkue selviytyi kauden suhteellisen rauhalliseksi ja Jalkapallo Pelipaidat pelaajat palasivat vähitellen maailmancupin tehtävistään liittyäkseen joukkueeseen.

Tämä tarkoitti sitä, että Guardiola voisi kutsua täydellisen vahvuuden joukkue voittavalle retkikunnalle Arsenalille sunnuntain Premier League ottelussa.

Kuitenkin Kevin De Bruyne haavoitteli polviansa harjoittelun jälkeen Halvat Liverpool pelipaita voitti ampujat ja ei odoteta olevan useita viikkoja.

Ensimmäiset joukkueet, jotka eivät pelannut Arsenalia loukkaantumalla, olivat David Silva ja Danilo, kun taas uusi akatemia allekirjoittivat Philippe Sandlerin ja unohdetun miehen Equalim Mangalan kanssa oli myös ongelmia vammoissa.

Danilolla oli vahinko, joka edusti Brasiliaa MM-kisoissa. Hän pelasi kaksi ensimmäistä peliäan turnauksen aikana, mutta jäi lopullisesta ryhmäpelistä, 16. vedonlyönnistä ja neljänneksestä lopulliseen tappioon Belgiaa vastaan ​​jalka-vamman vuoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *