real madrid paita Michael Kallback aloitti työskentelyn

real madrid paita Michael Kallback aloitti työskentelyn agenttina vuonna 2013 ja alkoi edustaa naispelaajia vuotta myöhemmin tyttärensä syntymän innoittamana. Hänen asiakkaitaan ovat tähtinimet, kuten Tanskan Nadia Nadim ja Bayern Münchenin ruotsalainen duoHanna Glas ja Sofia Jakobsson.

Katso tämä postaus Instagramissa
Michael Kallbackin (@michaelkallback) jakama viesti

– Viisi tai kuusi vuotta sitten [pelaajat] olisivat luultavasti siirtyneet Ruotsin sisällä isompaan seuraan. Nyt näet pelaajia muista seuroista lähtevän ja menevän suoraan Eurooppaan”, hän kertoo Goalille.

– Pidän sitä hyvänä merkkinä, että pelaajat voivat lähteä paitsi Ruotsin parhaista seuroista, myös kaikista seuroista ulkomailta. Samalla tilanne on monimutkainen ruotsalaiselle jalkapallolle.

Damallsvenskan on edelleen yksi Euroopan parhaista liigoista, vaikka sarjan nimet eivät ole niin otsikoita herättäviä kuin Marta tai Press, mutta sen rooli on tullut kehityskeskeisemmäksi.

Siinä mielessä se on kiistatta mantereen paras, sillä se tuottaa pelaajia, kuten Hanna Bennison, Goalin vuoden 2021 NXGN-voittaja, tai auttaa edistymään supertähtien, kuten vuoden 2020 Goal 50 -voittajan Pernille Harderin, uralla.

”Kun katsomme nyt pelaajia, katsomme myös nuoria ulkomailta tulleita pelaajia, jotka näkevät meidät seuraavana askeleena”, Rosengardin urheilujohtajana vuodesta 2015 lähtien jalkapallo fanipaidat toiminut Sjogran sanoo. ”Aiemmin oli selvää, että olemme seuraava askel, mutta nyt yritämme vain löytää paikkamme ravintoketjussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *