real madrid paita Yksi Gerrardin huolenaihe on Aberdeenin

real madrid paita Yksi Gerrardin huolenaihe on Aberdeenin fantastinen vierasmuoto. Vaikka Celtic pysäytti Donsin jossain määrin viikonloppuna, he olivat voittaneet kaikki edelliset seitsemän otteluaan matkoillaan, mikä on jyrkässä ristiriidassa heidän heilahtelevan kotimuodon kanssa.

”Meidän täytyy luottaa siihen, että tulemme Glasgowiin ja pysymme puhtaana vanhaa yritystä vastaan”, keskuspuolustaja Scott McKenna sanoi.

– Olemme jo pitäneet pelit puhtaina Rangersia vastaan Glasgow’ssa, joten lähdemme peliin luottavaisin mielin tietäen, että meillä on mahdollisuus voittaa.

– Rangersia vastaan saamamme tulokset rohkaisevat meitä, koska olemme voittanut heidät Hampdenissa ja Ibroxissa tällä kaudella.

”Me menemme sinne tietäen, ettei meillä ole mitään pelättävää, jos tulemme paikalle ja pelaamme niin hyvin kuin pystymme, kuten olemme tehneet aiemmin.”

Tämä on kuudes seurojen välinen kohtaaminen tällä jalkapallo fanipaidat kaudella, ja Aberdeen on voittanut kaksi voittoa, mukaan lukien 1-0-liigavoiton Ibroxilla, Rangersille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *