real madrid pelipaita ”Se on jotain, jonka parissa olemme

real madrid pelipaita ”Se on jotain, jonka parissa olemme työstäneet paljon harjoittelussa, ja Thiagon kaltainen henkilökunta auttaa paljon. Osa laatikon puolustamisesta tällä kaudella on ollut todella hyvää ja johdonmukaista, ja sen on säilyttävä, etenkin sellaisia vastustajia vastaan, joita olemme nähneet tänä iltana. ”

Paljon oli tehty Chelsean ¡ê220 miljoonan (275 miljoonan dollarin) menojen tuhlauksesta off-season aikana, mutta Timo Werner ja Kai Havertz molemmat menettivät muotonsa ja Ziyech loukkaantui, toinen sopimus on tehnyt eron.

Blues lisäsi joukkueen ykkösvalmentajan Anthony Barryn tiiviiseen joukkoonsa sen jälkeen, kun hänen rinnallaan UEFA Pro -lisenssiään opiskellut apulaispäävalmentaja Jody Morris kertoi hehkuvista viittauksista.

Wiganista saapuva Barry auttoi uutta seuraansa työstämään heidän kokoonpanon heikkoutta, joka oli Bluesin lyhyen esikauden painopiste.

Hän on todellakin enemmän kuin erikoisvalmentaja, mutta hänen lisäyksensä osoittaa Lampardin ennakoivat ajatukset viime kauden kulissien takana olevien ongelmien ratkaisemisesta.

Huolimatta noususta viidennelle sijalle, Chelsea tietää, jalkapallo paidat että heillä on paljon ongelmia jäljellä ennen tapaninpäivän matkaa Arsenaliin. Chilwell loukkaantui West Hamia vastaan, kun James kärsii edelleen polvivaivasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *