ronaldo juventus pelipaita lapsille rangaistusalueella ei

ronaldo juventus pelipaita lapsille rangaistusalueella ei ole yhtään joukkuetoveria odottamassa. Pallo hakkeroidaan nopeasti, mutta pallon hallinta palautetaan Salif Sanelle, jonka syöttö Sadio Manelle menee liian pitkälle ja lähtee Japanin maalipotkua varten.

8 min:Gaku Shibasaki suorittaa vapaapotkun senegalin puolivälistä rangaistusalueen oikealle puolelle, jossa keskikenttäpelaaja toivoo joukkuetoverinsa saavan pudotuksen puskusta. Senegalin puolustus pitää kuitenkin lujaa ja torjuu hyökkäyksen välittömästi.

7 min:Shinji Kagawa yrittää saada japanilaisen hyökkäyksen käyntiin poikittaispallolla Takashi Inuille vasemmalla puolella, mutta laitahyökkääjä ei pysty hallitsemaan syöttöä ja hän antaa Senegalille takaisin pallon.

6 min: Niang on jälleen mukana, kun hän voittaa kulman kenraali Shojin jalalta, joka seurasi senegalilaista hyökkääjää. Niang ottaa heilahtelevan kulman, jonka japanilainen puolustaja raivaa ulos laatikosta, ennen kuin Youssouf Sabaly ampuu kaukaa spekulatiivisesti, joka nousee riman yli.

4 min: Senegalilla on ottelun ensimmäinen kulma, jonka Niang ottaa. Toimitus menee läheiseen virkaan, mutta palloa ei tavata ja se kulkee kaukaiselle reunaviivalle ¨ C, mikä ei aiheuta japanilaiselle maalivahtille vaaraa.

2 min:Senegal aloittaa erittäin kirkkaasti, työntäen erittäin pelipaidat jalkapallo korkealle kentällä. M¡¯ Baye Niang ei päästä takapään lyöntiä rangaistusalueelle, eikä Sadio Mane pysty pääsemään levypalloon. Hermostuneita avaushetkiä Japanin puolustukselle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *