ronaldo paita Artikkeli jatkuu alla

ronaldo paita Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
”Uskon, että aina kun joukkue kokee tulleensa epäoikeudenmukaisesti kohdelluksi, siihen reagoidaan, mutta inhimillinen virhe on… Minulla ei ole ongelmaa inhimillisten virheiden kanssa. Ei mitään ongelmaa. Ja ymmärrän miksi päätökset tehtiin. Valitettavasti he menivät meitä vastaan ja olivat väärässä. Se on jalkapalloa sinulle, mutta ehkä siihen VAR:n olisi pitänyt pyrkiä. Ehkä meidän olisi pitänyt nostaa siitä enemmän meteliä, Solskjaer sanoi.

”Olemme joukko mukavia miehiä. Ehkä meidän olisi pitänyt todella pitää siitä kiinni tai saada heidät katsomaan sitä ennen kuin peli alkoi uudelleen, joten nämä ovat asioita, joista meidän on opittava ja joita meidän on käytettävä motivaationa tai energiana. Et aio odottaa saavasi mitään ilmaiseksi.”

Kun Solskjaerin joukkue valmistautuu isännöimään jalkapallo pelipaita Southamptonia liigassa ja palaamaan voittotavoille, Unitedin pomo iski takaisin väitteisiin, että heillä on ollut kaikki onnea päätöksissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *