ronaldo paita ¡° Olen aina sanonut, että jos vaihtaisit Manen

ronaldo paita ¡° Olen aina sanonut, että jos vaihtaisit Manen tilastot vuonna 2019 Messin kanssa, Messi olisi silti voittanut sen, vaikka olisit tehnyt vähemmän maaleja.

¡° Se, että Mane voitti Mestarien liigan, Super Cupin, hän pelasi uskomattoman kauden ja päätti yhteisen parhaan maalintekijän Premier Leaguessa, se ¡¯ on hullua! Ei vain, hän oli ratkaiseva kaikissa peleissä. Uskon, että hän voisi ¡¯ve voittaa sen. ¡±

Ba lisäsi: ¡° minulla ¡¯ olen käynyt tämän keskustelun monien pelaajien kanssa. He sanovat ¡® joo, mutta Messi on parempi pelaaja ¡¯. Tietysti kaikki tietävät sen!

¡°Vaikka Sadio tulee kertomaan minulle, että hän on parempi kuin Messi, lyön häntä naamaa vasten ja kerron hänelle ¡® ole hiljaa, istu alas! ¡¯ Mutta vuonna 2019, minun näkökulmastani, hän oli parempi kausi. ¡±

Mane näyttelee jälleen Liverpoolin pääosassa kaudella 2019-20, Ba ¡¯n suureksi iloksi.

Tällä hetkellä turkkilaisen Istanbul Basaksehirin kirjoissa oleva 34-vuotias on myös iloinen nähdessään Chelsean menestyvän ihailtavasti Frank Lampardin johdolla.

Kun Stamford Bridgen akatemiasta valmistuneisiin uskotaan, Ba toivoo, että Blues vastustaa tarvetta kuluttaa paljon nähtyään siirtovientikiellon.

hän lisäsi: ¡° haluaisin nähdä heidän jatkavan tekemässä sitä, mitä he ¡¯ uudelleen tekevät.

¡° Nuoret osoittavat itsensä joka viikko. He eivät ole yhtä jalkapallo pelipaita kokeneita kuin jotkut pelaajat, jotka ovat 27- tai 28-vuotiaita, joten ehkä Chelsea voisi allekirjoittaa joitain kokeneita pelaajia auttaakseen heitä voittamaan tärkeät pelit, suurimmat pelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *