ronaldo peliasu Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Ander

ronaldo peliasu Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Ander Herrera on avannut suhteestaan ​​manageri Jose Mourinhoon ja kutsunut portugalilaista ”voittajaksi”.

Griezmann vahvistaa Atleticon jäämisen

Mourinhoa ​​kritisoitiin ankarasti hänen ensimmäisen kauden aikana Old Traffordilla, vaikka koko kampanjaa kutsuttiin lopulta menestykseksi Euroopan kunnian vuoksi.

Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
United voitti Ajaxin Eurooppa-liigan finaalissa varmistaakseen paikan ensi kauden Mestarien liigaan, lisäten Liigacupiin ja Community Shieldiin, jonka se oli jo kerännyt.

Ja sen sijaan, että olisi keskittynyt Valioliigan kuudenteen ronaldo pelipaita paikkaan, Herrera osoitti sen sijaan seuran menestystä cup-kilpailuissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *