ronaldo pelipaita Leonardo Bonucci ja Giorgio Chiellini

ronaldo pelipaita Leonardo Bonucci ja Giorgio Chiellini pelasivat täydet 90 minuuttia, ja jälkimmäinen nappasi voittomaalin pelin 21. minuutilla.

Koeman, joka ohjasi Alankomaiden UEFA Nations Leaguen finaaliin aiemmin tänä vuonna, on vihjannut, että hänen on ehkä tehtävä vaikea valintapäätös lähitulevaisuudessa, jos De Ligtisn ei pelaa säännöllisesti seuran tasolla.

”Yhtäältä oletat, että hän aikoo pelata, koska hän tekee siirrot suurella rahalla”, Koeman sanoi Studio Voetbalille: ”Mutta jos seurassa on Chiellini ja Bonucci, valmentaja voi tehdä toisin. valinta.

”Sillä hetkellä, kun hän valitsee Juventuksen, hän menee toiseen maahan ja hänen on opittava uusi kieli. Se vie aikaa, mutta sen ei tietenkään pitäisi kestää liian kauan. En ole vielä huolissani, mutta jos näin on edelleen lokakuussa, sitten alat ajatella sitä tosiasiaa, ettei hänellä ole rytmiä.”

Alankomaiden pomo vaati myös, että De Ligt sopeutuu edelleen uuteen pelityyliin Italiassa, ja lisäsi: ”Puhuin Matthijsin kanssa kaksi viikkoa sitten, sitten hän ilmoitti myös, että hänen oli sopeuduttava pelityyliin ja puolustamiseen.

”Se on jotain erilaista kuin mihin hän oli tottunut Ajaxissa. Italian jalkapallossa, varmasti hänen asemassaan, se tulee olemaan noin nolla (puhtauden pitäminen). Kyse on vähemmän rakenteesta, kuten meillä Hollannissa.”

Alankomailla on Euro 2020 -karsinnat neuvoteltavana pelipaita omalla nimellä lapselle syyskuun alussa, ja C-ryhmässä on matkat Saksaan ja Viroon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *