ronaldo pelipaita Paul Pogba jättää Manchesterin derbyn

ronaldo pelipaita Paul Pogba jättää Manchesterin derbyn väliin saatuaan suoran punaisen kortin Arsenalia vastaan lauantaina.

Ranskalainen erotettiin Hector Bellerinin vaarallisen taklauksen vuoksi Unitedin johdolla 3-1 toisella puoliajalla Emirates Stadiumilla.

Pogba oli avainasemassa tämän johdon vahvistamisessa, tarjosi syöttöjä Red Devilsin ensimmäiseen ja kolmanteen maaliin ja hallitsi keskikenttää.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Mutta – epätodennäköistä vetoomusta lukuun ottamatta – Jose Mourinho ei voi nyt kutsua Pogbaa, kun United isännöi liigan johtajaa Manchester Cityä ratkaisevassa ottelussa ensi pelipaita omalla nimellä lapselle sunnuntaina.

1 – Paul Pogba on saanut ensimmäisen punaisen korttinsa liigakilpailussa toukokuun 2013 jälkeen Juventus vastaan Palermo. Vinossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *