ronaldon pelipaita Perez haluaa nähdä vähemmän otteluita

ronaldon pelipaita Perez haluaa nähdä vähemmän otteluita kalenterissa, minkä pitäisi mahdollistaa korkeampi jalkapallon laatu esillä.

”Kaikki kannattavat uudistusta maailman jalkapallossa. Siellä on ylikyllästystä ja fanit, jotka ovat tärkeimmät, kärsivät, Perez sanoi. ”Siellä on myös seurauksia loukkaantuneille jalkapalloilijoille. Jalkapallon uudistus ei voi odottaa. Euroopan suurimmilla seuroilla on miljoonia faneja, eivätkä he voi kääntää niille selkänsä.

Madrid on kaikkien aikojen menestynein joukkue Euroopan näyttämöllä, sillä se on voittanut mannercupin ennätykselliset 13 kertaa, mukaan lukien kolme kertaa Zidanen alla vuosina 2016–2018.

He ovat kuitenkin tällä hetkellä La Ligassa kolmanneksi, kolme pistettä johtavaa Atletico Madridia jäljessä, vaikka he ovat pelanneet yhden pelin enemmän.

Sunnuntaina Zinedine Zidanen joukkue kohtaa Eibarin yrittäessään kaventaa eroa.

Hitaan kauden alun jälkeen Madrid on voittanut kolme viimeistä otteluaan, mukaan lukien derbymenestyksen Atleticosta. Samaan aikaan he etenivät Mestarien liigan pudotuspeleihin, pelipaita jalkapallo tehden sen viimeisenä pelipäivänä voittaen 2-0. Borussia Mönchengladbach. He kohtaavat puolivälierissä Serie A:n Atalantan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *