ronaldon pelipaita ”Se on helpompaa, se selittäisi sen, että

ronaldon pelipaita ”Se on helpompaa, se selittäisi sen, että Valioliiga on tänä vuonna tiukka, koska ei ole faneja, ja myös siksi, että nykyään jalkapallo on parantunut paljon ja pienemmät joukkueet ovat parantuneet paljon. Ero pienten ja isojen joukkueiden välillä tiimit ovat nyt pienentyneet ja pienemmät.”

Giroud joutui soittamaan toista viulua kesän Timo Wernerin kanssa kampanjan alussa, mutta on vähitellen palannut Frank Lampardin aloitussarjaan.

34-vuotiaan pelaajan nykyinen sopimus päättyy kesäkuussa, mutta hän vakuuttaa olevansa melko tyytyväinen nykyiseen ympäristöönsä kovassa kilpailussa paikoista.

”Yhdeksän maalia kuudessa aloituksessa ei ole pelipaita jalkapallo huono, se on hyvä tilasto hyökkääjälle”, Giroud lisäsi.” Etsimme kaikki parhaita tilastoja. Mitä tehokkaampia olemme, sitä parempi joukkueelle ja tietysti meillä on paljon lahjakkaita. hyökkääjiä, ja managerille on aina päänsärkyä valita oikea, jolla on erilaisia ominaisuuksia edessä ja myös hyvä ymmärrys ja täydennys hyökkääjien ja laitahyökkääjien välillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *