Stindl on saksalaisen joukkueen toivoa voittaa MM-kisat

Saksan 13. sija, Captain Monchen, Saksan kansainvälinen, Union Cupin mestari. Vuosi 2017 on Stindlille puskuri-vuosi, jolla on paljon merkkejä. Vuosi näytti kuulleen 29-vuotiaalle hyökkääjälle, Stindlille, joka on tällä hetkellä Saksan jalkapallon merkittävin pelaaja. Eräänä iltana viime toukokuussa Stindlin puhelin soi äkillisesti, ja saksalainen valmentaja, Lev, joka ei ollut koskaan ajatellut soittavan häntä, oli puhelin, joka muutti kohtaloaan.MM-kisat 2018 Pelipaidat kuulee aina useiden pelaajien takana olevat tarinat.

”Haluamme kutsua sinut maajoukkueeseen, edustaa Saksaa maailmanmestaruuskisoissa ja Confederations Cupissa”, hän sanoi puhelimitse. Tämän äkillisen hyvän uutisen edessä stindl-vastauksen pitäisi olla jännittyneitä nyrkkeilijöitä tai innoissaan laittaa kasvoille onnekas? Ei, ei, kerroin vain vaimokseni uutisille, ja muutaman päivän jälkeen vanhempani ja ystäväni tiesivät, koska se oli jo julkinen. Ja sitten ei ole. Baden on jännittävin hetki urallaan yksinkertaisella sanalla.Saksa MM-kisat 2018 Pelipaidat Tästä upeasta pelaajasta on ylpeä.

Jalkapallo pelipaidat omalla nimellä, levitä jalkapalloa. Viime vuoden aikana sekä Bundesliga, Mestarien liiga että Confederations Cup, Stindl on tehnyt erittäin hyvin, varsinkin Saksan ja Chilen välisessä finaalissa, Stindl on saksalaisen tiimin päätavoite panna mestaruus laukkuun, Stindl voitti myös jalkapallon jalkapallon palkinnon 3 maalia varten kaudella. Nyt Stindl on myös tunnistanut Saksan 13. sijan, kun hän omisti tämän numerojerseyen ja Gedmullerin, Wallerin, Ballackin ja Thomasin auttaakseen Saksaa voittamaan vuoden 2014 MM-mestaruuden. Peräkkäiset voitot tekivät Stindlin uran sujuvan purjehduksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *