tarvitse tuhlata pelipaidat painatuksella jalkapallo aikaa ajatella

Saksan voitto sunnuntaina Confederations Cupin loppuottelussa herätti sellaista sortua, joka herätti viserrysään yleensä Brexitille varattuna.

Tässä oli Joachim Lowin tiimi, joka oli enemmän kuin tähti tähtiä täynnä ja silti vielä enemmän kuin tarpeeksi tulivoimaa kuin joillakin maailman johtavilla puolilla.

Kun maailmanmestaruuskilpailu tulee 12 kuukauden aikana, kukaan voi lopettaa joukkueen niin paljon vahvuutta?

Onneksi Manchester City, on kysymys, he eivät tarvitse tuhlata pelipaidat painatuksella jalkapallo aikaa ajatella. Vielä paremmin heille Saksan valta olisi pelattava suoraan Pep Guardiolan käsiin.

Kaupungin valmentajalla on ollut runsaasti hyökkääviä kykyjä valvoa ja saada parasta irti Etihadista lähtien, ja oli selvää ensimmäisen varainhoitovuoden päättyessä, että hän oli odottanut enemmän.

Sergio Agueroa ei annettu riittävästi tukea, joka joutui vaille liikaa maalipainotusta, sillä hopeoinnit osoittautuivat joukkueen ulkopuolelle neljässä kilpailussa.

Gabriel Jesus ja Bernardo Silva on allekirjoitettu ongelman ratkaisemiseksi, mutta maailmancupin mahdollisuudet auttavat myös helpottamaan asioita.

Ilkay Gundoganilla ja Leroy Saneilla oli faneja ja heidän manageriansa Halvat Messi jalkapallo pelipaita innostuivat ensimmäisenä vuonna Etihadissa, yksi lisättävän kontrollin ja suoriutumisen kanssa, jonka hän toi, ja toinen, jolla oli taipumattomia juoksuja, jotka olivat paenneet istuimilta ja puolustajat peittäen.

Sovituksella tai loukkaantumisella niillä oli myös vähintään puolet kausi, jolloin he eivät olleet todella mukana joukkueessa. Enemmän tarvitaan, jos heillä on mahdollisuus saada MM-mestari ensi kesänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *