tottenham pelipaita Bundesliiga-kausi alkaa vasta ensi

tottenham pelipaita Bundesliiga-kausi alkaa vasta ensi viikolla, mutta DFB-Pokal varmisti, että se oli edelleen melko kiireinen viikonloppu amerikkalaisille Saksassa.

Suuri uutinen amerikkalaisten keskuudessa oli negatiivinen – John Brooks loukkaantui jalkavammaan kilpailudebyyttinsä aikana Wolfsburgissa ja hänet vaihdettiin EintrachtNorderstedtin 1-0-voiton ensimmäisellä puoliskolla. Koska MM-karsinnat ovat niin lähellä, Brooksin asema on kaikkea muuta kuin varma ratkaisevassa ottelussa Costa Ricaa vastaan 1. syyskuuta.

Muille amerikkalaisille oli kuitenkin hyviä uutisia. Timmy Chandler pelasi Eintracht Frankfurtin avausottelun Erndtebruckia vastaan seuransa 3-0-voitossa ja ansaitsi ottelun miehen kunnian. Varoitus on, että Chandlerin puoli oli vastakkain Saksan neljännen divisioonan joukkueen kanssa, mutta Frankfurt vietti lähes 70 minuuttia miehenä.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi pelipaita omalla nimellä muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *