työryhmä suositteli turnauksen messi lasten pelipaita järjestämistä marraskuussa

Amnesty International on edelleen huolestunut siirtotyöläisten näennäisestä väärinkäytöstä Qatarissa ennen maailmancupia vuonna 2022.

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International uskoo, että Qatar-maailmanmestaruuskisojen järjestäjät voivat vuonna 2022 ja voivat parantaa siirtotyöläisten kohtelua.

Viikolla, jolloin FIFA: n työryhmä suositteli turnauksen messi lasten pelipaita järjestämistä marraskuussa ja joulukuussa pelkkien pelin aikana maan kuumina kesäkuukausina, muut ongelmat jatkuvat, kun kuolemat on merkitty World Cupin rakennustyömailla.

Amnesty Internationalin Persianlahden siirtotyöläisten tutkija Mustafa Qadri selitti Suorittaakseen: ”Emme vastusta Qataria, joka järjestää maailmanmestaruuskilpailun, emme ota huomioon sitä, milloin se olisi pelattava.

”Huolestamme siirtotyöläisten väärinkäytöstä. Itse asiassa se on merkityksellistä missä tahansa paikassa maailmassa. Nyt satun kattamaan Qatarin, mutta tutkimme maahanmuuttajien työvoiman väärinkäyttöä kaikkialla maailmassa.

”Olemme myös erittäin vahvasti sitä mieltä, että Qatarilla on kyky todella parantaa tilannetta.

”Meidän on sanottava Qatarisille, ettemme ole vain täällä valitettavana köyhistä työoloista, mutta mielestämme ne voivat tehdä muutoksia.

”Se on todellakin heidän puolestaan, koska me kaikki mieluummin Jalkapallo Pelipaidat Lapsille juhlistamme maailmanmestaruuskilpailuja Qatarissa vuonna 2022 pelien sijasta ajattelematta sitä ajankohtana, jolloin järkyttävää työvoiman väärinkäyttöä tapahtui.”

Qadri kehotti myös FIFAa antamaan säädöksiä siirtotyöläisten kohtelusta alkuperäisessä tarjousvaiheessa.

”Olemme sanoneet FIFA: lle hyvin kauan, että pakollisten ihmisoikeusvaatimusten on oltava osa arviointia siitä, kuka tekee tarjouksen”, hän lisäsi.

”Jos et asetu vaatimuksiin, huolestani on se, että se pyyhitään maton alle, kun taas koko joukko väärinkäytöksiä voisi tapahtua yhden varjoon näillä merkittävillä kansainvälisillä urheilutapahtumista.”
点击图标下载 App

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *