väkijoukon ansiosta eilisen jalkapallo pelipaidat omalla nimellä loistavan

Etelä-Afrikkalainen media on ylistänyt Bafana Bafanan suurta voittoa Ranskaa vastaan ​​heidän bittersweet-jäähyväisensä tämän vuoden maailmancupin kanssa.

Timesin otsikko kertoo: ”Mikä suuri uloskäynti!”, Jossa suuri kuva afrikkalainen afrikkalainen kippari Aaron Mokoena nosti kätensä Bloemfonteinin väkijoukon ansiosta eilisen jalkapallo pelipaidat omalla nimellä loistavan voiton Raymond Domenechin joukkueelle.

”Bafana saattaa olla pois maailmancupista, mutta heidän 2-1 voitonsa Ranskasta meidät ylpeinä”, paperi sanoi.

Monet sanomalehdet ovat ylistäneet Bafanan sotureita, Sowetan kutsui maajoukkueen ”sankareita”, työpäivä kiitti heidän ”kovaa vaivaa” ja The Star kutsui esityksensä ”gutsy”.

”Bafana on tehnyt jotain muuta kuin ennätykselliset tai ryhmätaulukot … he ovat auttaneet yhdistämään tämän kansan,” sanoi toimittaja Citizen.

Isäntämaaliviesti sai ensimmäisen kierroksen neljällä pisteellä, jotka oli sidottu toiselle sijalle ryhmässä A, mutta menetti Meksikolle maalieroista ja ei päässyt toiselle kierrokselle.

Mutta paikalliset tiedotusvälineet vaativat Halvat Messi pelipaita lapselle maata nauttimaan maailmancupin juhlista.

”Peli on vielä päällä”, Citizen sanoi.

”FIFA 2010 -kuume on edelleen ilmassa. Voit tuntea sen. ”

Etelä-Afrikan presidentti Jacob Zuma sanoi: ”Olemme voittaneet tänään Ranskasta pelin, mutta todellinen voittaja oli maamme.

”Etelä-Afrikka on isompi voittaja isännöimällä MM-kisat.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *