Vincenzo Montellan jalkapallopaita omalla nimellä tuomaan Gennaro Gattuson

Villarreal-hyökkääjä Carlos Bacca sanoi Milanon olevan ”liian kauan elämässä historiaansa” eikä ole löytänyt ratkaisua heidän ongelmiinsa.

Hän puhui Marca Kolumbialle uransa toistaiseksi, mukaan lukien San Siron loitsu vuosina 2015 – 2017.

”Milano ei ollut askel taaksepäin urallani. Milano ei tuntenut historiasta, mutta et asu pelkästään historiassa. Milano ei ole ollut paras jo vuosia.

”Menin sinne klubin historiaan, mutta juoksin moniin yllätyksiin.”

Rossoneri hiljattain löi valmentajan Vincenzo Montellan jalkapallopaita omalla nimellä tuomaan Gennaro Gattuson, mutta tulokset eivät ole parantuneet.

”He etsivät ratkaisua, mutta en ole nähnyt sitä viimeisten kahden vuoden aikana. He sanoivat, että se oli valmentaja ja muutti hänet. Sitten se oli ongelma pelaajien kanssa ja he allekirjoittivat muita eri tasoja, he jopa toivat Uusissa johtajissa.

”Uskon, että jalkapallossa on aikakausia, sillä Juventus ja Napoli jalkapallo pelipaidat halvalla ovat parantuneet paljon viime vuosina, mutta Milano on jo pitkään elännyt historiaansa.

”Intia, jalkapallo on taktisempi ja jäykempi, joten sinun täytyy tehdä samat liikkeet koulutuksessa ja otteluissa. Italiassa jalkapallo on taktisempi ja jäykempi, joten sinun täytyy tehdä samat liikkeet koulutuksessa ja otteluissa.

”Täällä valmentaja pyytää minua lukemaan pelin, joten voin siirtyä vasemmalle, oikealle, mennä syvemmälle, minne ikinä tarvitsisin eniten.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *