Voiko Brasilia vahvistaa ”jalkapalloseura” uudelleen?

Brasilian puolesta jalkapallo merkitsee heille kaikkea, paitsi elämä on jalkapalloa. Aina kun on maajoukkueen peli, he lähtevät ja piristävät joukkueitaan. Pelaajiensa ympäri maailmaa ja globaalien mahtavien jalkaväen kanssa Brasilian pelaajia hän on voittanut viisi maailmanmestaruuskilpailua 1958, 1962, 1970, 1994 ja 2002. Jalkapallo-valtakuntana tällaiset saavutukset ovat mitä heillä pitäisi olla, ja jopa kaukana tarpeesta. Viimeisimmissä kolmessa MM-kisassa he eivät osoittaneet hyvää vahvuuttaan, heittäytyivät ja palasivat, Eurooppa on tullut kompastuskivi Brasilian edistämiseksi. MM-kisat 2018 Pelipaidat turnauksen tullessa fanit ovat suosittuja.

Brasilian modernit tähdet ovat lukemattomia, Ronaldo, Ronaldinho, Kaka, Adriano, Carlos, Rivaldo, Neymar ja niin edelleen. Samba Legion -mestarit ovat lukemattomia ihailtavia hyviä pelaajia, mutta silti heillä ei vielä ole parasta aikaa voittaa mestaruus. Uuden sukupolven Brasilian joukkue maailmancupin karsinnassa edustaa edelleen vahvaa voimaa, ja Neymar on Samban kuningas. Jeesus, Marcelo, Cutigno, Casai Miro, Paulinho ja muut aktiiviset Brasilian pelaajat ovat välttämättömiä pelaajia eri klubeissa. Toivon, että Jeesus voi toipua mahdollisimman pian, aseta jalka Venäjän MM-tielle. Brasilia MM-kisat 2018 Pelipaidat Samban intohimo sulaa Venäjän jäätä ja lunta.

Maailmanmestaruuskilpailuissa Brasilian ryhmän kilpailijat olivat Sveitsi, Costa Rica ja Serbia. On selvää, että Brasilia on soolo-esitys, kolme vastustajaa ei ole vahvoja, ryhmäpeleistä on helppoa, muita pelejä vaikeita. Jos se on, se todennäköisesti kohdata vanha kilpailija, Meksiko tai Saksa, jota Saksan on nöyryytetty paikallisessa MM-kisassa ja jolla ei ole lainkaan liikkumavaraa. Viimeaikaisten kilpailujen Saksan joukkue on loistava peli. Toivottavasti Brasilia ja Saksa tulevat ensimmäiseksi karsimaan. Aina ajattele, että samba jalkapallo on todellinen merkitys jalkapalloa, kunhan ne maanläheinen, palauttaa itseluottamus, varmasti saavuttaa hyviä tuloksia.Jalkapallo pelipaidat omalla nimellä, nauti venäläisestä tyylistä ja odottaa samban toimivan Venäjällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *